Restaurant Arnhem

Op zoek naar een restaurant Arnhem waar je lekker kan genieten van verschillende soorten gerechten? Dan is restaurant de Nieuwe Tijd wat voor jou! Bij restaurant de Nieuwe Tijd kan je namelijk terecht voor veel verschillende gerechten van over de hele wereld. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke verse zalm uit Noorwegen, verse Japanse sushi of kangoeroe vlees uit Australië. Maar ook voor een lekkere saté of salade ben je hier aan het juiste adres. Er is namelijk voor iedereen wel wat wils!

Ook als je veganistische gerechten wilt eten, hoef je niet verder te zoeken. In restaurant de Nieuwe Tijd kan je namelijk terecht voor diverse veganistische gerechten die net zo lekker zijn als ‘normale’ gerechten!

Restaurant de Nieuwe Tijd is een mooie plek waar je heerlijk kunt genieten van een avondje met de familie, vrienden of collega’s. Ook wordt er bij restaurant de Nieuwe Tijd gedacht aan de kleine gasten. Er is namelijk een groot speelparadijs te vinden waar de kleine gasten kunnen genieten van verschillende arcade games en een ballenbak.

Wat staat er op het menu?

Zoals gezegd staan er veel verschillende gerechten op het menu. Doordat alles op het buffet te vinden is, kan je zelf bepalen waar je zin in hebt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor verse sushi, verschillende vis gerechten en voorgerechten.

Aan warme gerechten is ook keuze genoeg, doordat je kan kiezen van de A la carte, van het buffet, de wok of van de Teppanyaki en Grill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *