Opslagtent huren

Wil jij een opslagtent huren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Als vertrouwde tentleverancier plaatsen wij regelmatig opslagtenten bij onze klanten. De tent is de perfecte oplossing als je tijdelijk ruimte tekort komt.

Deze tent heeft een aluminium structuur, waardoor de tent goed tegen een storm kan. Ook is de tent wind- en waterdicht en kan de tent volledig geïsoleerd worden. De tent heeft een vrije overspanning, dit wil zeggen dat er geen palen in het midden van de tent staan. Op deze manier kan de volledige oppervlakte van de tent benut worden.

Kom je dus ruimte te kort dan is een opslagtent de perfecte overkapping voor jou. Ze zijn snel te monteren en kunnen ze gemakkelijk opgeschaald en afgeschaald worden. Onze tent kan voor een langere periode gehuurd worden, zodat je ook over een bepaalde periode extra ruimte hebt om dingen op te slaan.

De tent is goed beveiligd. De tent is zoals gezegd goed bestendig tegen water en harde windstoten. Ook zijn de tentdoeken en van de opslagtent brandwerend. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen wij de juiste maatregelen treffen, zodat wij garanderen dat wij kwaliteit leveren. Zo kunnen we de tent extra verstevigen met bijvoorbeeld haringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *