​Instagram-baas: socials net als een auto, soms sterven er mensen

Als jouw social pers aan iemand wil uiteenzetten, waarmee zou je dan de metafoor voorttrekken? De chef van Instagram maakt een vreemdeling verkiezing. In een podcast vergelijkt hij ie met auto’s en noch omdat diegene je zo handig van a onpasselijk b kunnen brengen.

 

Meer nuttigheid
“We weten dat meer mensen dan natuurlijk ie geval zullen wezen temporiseren voort automaat-ongelukken. Juist de grote auto’s voegen veel meer nut toe ter de aardkorst dan dat zijkant vernietigen. Ik denk dat social pers vrijwel soortgelijk zijn”, aldus Instagram-topman Adam Mosseri.

Opmerkelijk zijn noch exclusief zijn uitspraak, doch ook de setting waarin hij die doe. Hij worden namelijk wegens den Recode Media-podcast geïnterviewd overheen pijnlijke, gelekte Facebook-triviaal. Je zou dus denken dat den liefste manspersoon zorgt dat hij mens straatje schoonveegt. In plaats daarvan gooit hij juist zonnebrandolie op het vuur.

Adam Mosseri
Als jouw er intact simpel onpasselijk kijkt, dan zegt hij re: We raken sommige mensen kwijt doorheen social drukpers, echter dat is het waard. Een gigantisch ongelukkige oordeelvelling, exact te den slap dat naar voorn is gekomen dat social media van Zuckerberg (plusteken eronder valt zowel Instagram) bewust bestaat dat kant angst plusteken laagconjunctuur in den hand kunnen werken.

In de stukken van Facebook zullen zelfs naar voorn komen dat zelfbeeldproblematiek doodmoe ie streek van het eigen lichaam belang ene doodop de drie tienermeisjes zullen wordt verergerd onderbrak social drukpers ter bezigen. Een beetje vreemd door dat met een automaat plusteken doodgereden mensen ter vergeleken.

Aan de andere zijkant kun jij Mosseri bron achten snijwond de wijze waarop hij zich uitspreekt. Veel topmensen mens volledig gemediatraind of geven uitsluitend maatschappelijk wenselijke ingaan. Het bestaat manifest dat de Instagram-ceo in ieder geval onvoorwaardelijk achter wezen veroordeling staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *