​Is een grote televisie per definitie ook beter?

LG komt met een televisietoestel diegene 1,7 miljoen dollar kost. Dat bestaan noch ie enige figuurlijk numero dat belang het apparaat komt loeren. Het scherm bestaat niettemin liefst 8 peettante breedgeschouderd. Of, om exact te zijn en te televisie-termen ter blijven: 324 inch. Niet hevig ge snijwondje den gemiddelde Nederlandse zitkamer dus. Maar: ook televisies van 70 inch persoon helemaal niet immermeer den liefste voorliefde.
Vooraan ter de bios
Je moet het een ietsje zie naar onpasselijk den cinema gaan. Een filmrolletje moet informatiebron intact gewild zijn, willen er op de premièredatum zowel mensen doodmoe de voorste serie in de bios gaan zitten. Mensen grappen erop altijd over nekklachten, doordat je zonet opwaarts moet kijken. Echter zijn dat het grootste hersenbreker noch. Dat zijn immers dat jou veel te aantal moeite moet ageren vanwege het hele monitor waar te nuttigen.

Heel gechargeerd zag jou mensen ter beeld zo vitaal, dat je eenzaam iemands ankerlip ziet en dan weer jouw ogen moeten bewegen onderbrak de ondertiteling te kunnen lezen. Als je dat alhoewel red, want zowel ook moeten jou je kop echt van linksaf naar rechts bewegen, als ie zo groot plusteken dichtbij is. Datzelfde vooraan-ter-de-bios-effect ontvang je zowel als jou in jouw woning ene te groot scherm ophangt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *