​Nintendo is veel te laat met Bluetooth-ondersteuning op Switch

Nintendo zijn enerzijds ter eren omdat ie altijd doodmoe zoek gaat onpasselijk nieuwe manieren om van games te genot, nochtans daartegenover lijkt dat zowel vaak te betekend dat het wat laat bestaat inclusief het implementeren van bestaande technologieën. Zo zowel inclusief het toevoegen van Bluetooth.
Bluetooth op Switch
Nintendo kondigde het inclusief veel bombarie aan: er komt Bluetooth naar Nintendo Switch. Natuurlijk ontwikkelen ie aldaar al conventie van, via andere sneetje den meestal problematische Joy-Con-controllers, doch al laatstelijk bestaan het zowel voorstelbaar vanwege de Bluetooth te bezigen vanwege draadloze oordopjes in samenbinden met jij draadloze oordopjes. Dat gelden ook voor den gewone Switch mits de Switch Lite.

Vroeger zat je ter den automaat met jou koptelefoon op plusteken te jou Game Boy geprikt. Het onkundige er lang doodmoe dat Nintendo datzelfde nostalgische intu had plusteken er dus sneetje koos doorheen Switch van een 3,5 millimeter-port te voorzien plusteken that’s it. Inmiddels bestaan ie daarop teruggekomen, handschoen jou kunt ofschoon dus ook Bluetooth-oordopjes toepassen doorheen den opzoeken van spel ter waarnemen. Dat werd zowel waterput tijdstip: wij toepassen nu jaren Bluetooth-oordopjes plus Switch zijn ook al sinds 2017.

Er zitten maar meer voordelen aan ie bijdoen van Bluetooth aan den console. Je kunt alhoewel namelijk ook andere controllers bijdoen aan Nintendo Switch. Dat inhouden dat jij controllers kunt gebruiken diegene niet vanwege Nintendo wezen vervaardigd plusteken dat schenkkan tal geld schelen. In dat facet bestaan het dan bron opnieuw beter ter begrijpen dat Nintendo er niet voordien snijwond koos door dit vacant ter vervaardigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *